Lantbruk

Lantbruk

Lantbruk är kretsloppets arbete, årstid för årstid, år efter år. Det kräver kontinuerligt nytänkande och vi på Agrol vill bidra till din resa. Vi arbetar för att ditt kommande år ska bli ditt bästa någonsin. Som en del av Lantmännen vet vi vad det innebär att bygga ett starkt och konkurrenskraftigt svenskt lantbruk och tack vare vårt långa samarbete med Lantmännen Maskin kan vi lantbruksmaskiner.

Vi på Agrol har arbetat med att underlätta drift av traktorer och redskap i vårt nordiska klimat i nästan 50 år. Vi vet vilka konsekvenser driftstopp kan få för nästa skörd och vad haverier gör för lönsamheten. Med hjälp av forskning och produktutveckling sänker vi lantbrukets driftskostnader. Med rätt olja och smörjmedel uppstår mindre slitage och friktion, samt lägre bränsleförbrukning. Det är bra för fordon och maskiner, men också för användarens ekonomi och allas vår miljö.

Behöver du oljor till något annat arbetsområde?

Vi har i dag kunder inom transport, industri, marint och mycket mer. Hör av dig så hittar vi en olja som passar just dina behov.