Agrol Service Center

Besök ett Agrol Service Center för att hitta rätt smörjmedel till din maskinpark!

Vi vet att du vill ha någon att snacka smörja med – inga robotar eller långa telefonköer – utan riktiga människor med rätt kunskap. På den svenska marknaden i dag finns det mängder av olika smörjmedel att välja mellan. Olika leverantörer, varumärken och specifikationer gör smörjvalet svårt. Samtidigt är det väldigt viktigt att man väljer rätt för plånbokens, maskinens och naturens bästa. För med rätt smörjmedel får maskiner ökad livslängd, färre driftstopp, minskad bränsleförbrukning och kräver mindre underhåll. Därför har Agrol utökat sitt samarbete med utvalda återförsäljare som kontinuerligt utbildas för smörjmedel för att kunna ge rätt rekomendationer och god service för just din maskinpark. Vill du veta vilken produkt som passar bäst för just dina maskiner? Hör gärna av dig – våra erfarna oljeexperter på ditt närmaste service center ger dig snabba och tydliga svar på vad som passar din maskinpark.

 

Utbildning

Vi på Agrol Service Center är experter på smörjmedel. Dels har vi genomgått ett gediget utbildningsprogram, dels håller vi oss ständigt uppdaterade i vad som händer i smörjvärlden. Oljor utvecklas nämligen konstant för att bli bättre på att hålla maskiner rena, bli mer hållbara och klara längre bytesintervaller. Den snabba utvecklingen gör det svårt att hänga med och därför utbildas Agrol Service Centers om bland annat basoljor och additiver, specifikationer och maskinkrav och vad allt annat man kan tänkas behöva veta om smörjmedel. Detta för att du som kund ska kunna få precis det stöd du behöver för att göra rätt val för din maskinpark. 

 

Anpassad rågivning

Varje Agrol Service Center är utrustat med en Agrol-hörna. Där kan du både få personlig rådgivning om smörjmedel och själv hitta material för att läsa på. Allt detta innebär att ditt val av smörjmedel blir det som passar just din maskinpark absolut bäst. En trygghet för dig, en självklarhet för oss.

Hitta till service center