Sätt stopp för driftstopp!

Få rätt start på säsongen – år efter år!

Solen skiner och nu vrids nyckeln om i alla maskiner som hör säsongen till. Du vill självklart att dina ska starta, prestera och hålla som planerat. Det vill vi på Agrol också. Därför har vi gjort det enkelt för dig att säkerställa din drift i vått och torrt, år efter år. Här berättar vi hur.

 

Agrol_Artikelbilder_webb_01.jpg

 

Med ett enkelt oljebyte slipper du svåra situationer

Vare sig du sår under våren och ska skörda i sommar, vill ge dig ut på sjön eller fixa i trädgård och skog – med rätt smörjmedel slipper du oroa dig för plötsliga driftstopp och dyra reparationer. Detta hjälper vi dig med, på två sätt:

  1. De rätta produkterna. Våra oljor är svenskproducerade, håller högsta kvalitet och är specialutvecklade för maskinarbete i Norden.
  2. Det lätta valet. Hos din lokala återförsäljare hittar du ett Agrol Service Center. Där får du snabbt svar på frågan ”vilken olja gör susen i just mina maskiner?”

Så, nästa gång du byter olja – välj Agrol. Dina maskiner kommer att prestera på topp och slippa slitas ut i förtid, samtidigt som din bränsleförbrukning minskar.

 

För dig som brukar jorden

Tack vare dig ställs mat på bordet. Din skörd stärker Sverige och får därför aldrig utebli, vilket ställer höga krav på dina maskiners drift och prestanda. Allt detta vet du. Men visste du att Agrol säkerställer din drift, år efter år? Vi har specialutvecklat ett heltäckande smörjsortiment för dig som arbetar inom lantbruk. Med våra produkter slipper du driftstopp och kan helt förlita dig på din planering, samt tryggt fokusera på din lönsamhet.

Tillsammans – för en lyckad säsong, utan haverier och dyra reparationer. Ditt arbete är mycket viktigt. Ditt oljeval också. Vi hjälper dig med det sistnämnda, så att du fullt kan fokusera på din jordbearbetning och dina grödor. Hör bara av dig, så får du snabb och erfaren hjälp med att välja rätt smörj för alla dina maskiner.

 

imageya7jv.png

För dig som fixar hemma

Har du mark eller en trädgård som behöver omsorg? Då har du varken tid eller råd med struliga maskiner, vare sig de är nya eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi även mindre och mer behändiga behållare med smörjmedel av högsta kvalitet – perfekt för hemmabruk! Du hittar dem hos din lokala återförsäljare.

 

image9pd5.png

För dig som älskar sjön

Din båtmotor måste alltid starta, oavsett om du arbetar på sjön eller bara vill ge dig ut på vattnet. Därför erbjuder vi även högkvalitativa, svenskproducerade oljor för den marina världen. Det gör att du enkelt kan undvika driftstopp där du minst önskar det. Läs mer om våra marina oljor.

 

imageivhov.png

Kvalitet, så in i Norden.

I över 50 år har vi försett hårt arbetande maskiner i Norden med rätt smörj och skydd, i såväl sommarsol som snöstorm. Med Agrol håller dina maskiner och därför även din planering, tidsplan och budget. Därför även ditt driv, tempo och löfte till såväl kunder som leverantörer. Kort sagt, med Agrol säkerställer du driften och på så sätt verksamhetens utveckling. Få rätt start på säsongen – hitta rätt smörjmedel här eller besök ditt lokala Agrol Service Center.