Säkerställ din drift

Kämpar dina maskiner i snö och rusk?

Då vinner du mycket på ett enkelt oljebyte – så länge du väljer Agrol. Våra smörjmedel är gjorda för maskiner som arbetar hårt i nordiska temperaturer och svår terräng. Med Agrol är det lätt att förbli effektiv, undvika driftstopp och slippa oväntade reparationskostnader.

 

Därför behöver du Agrol i vinter:

  • Dina maskiner slipper slitas ut i förtid.
  • Din bränsleförbrukning minskar.
  • Ditt arbete blir driftsäkrare och effektivare.

 

För dig som bygger Sverige

Som anläggningsentreprenad är dina insatser avgörande för morgondagens samhälle. På samma sätt fungerar Agrol för dina maskiner. Med våra oljor slipper din maskinpark kämpa lika hårt för att leverera och prestera i vinterkylan. Det gör att dina motorer, hydraulsystem och transmissioner håller längre och fungerar som de ska, år efter år. Samtidigt minskar din bränsleförbrukning, vilket alla vinner på.

 

Hållbara byggen kräver hållbara maskiner. Med ett enkelt oljebyte säkerställer du din drift och effektivitet i alla väder – så länge du väljer Agrol. Hör bara av dig, så får du snabb och erfaren hjälp med att välja rätt smörj för alla dina maskiner.

 

För dig som arbetar i skogen

Halva vårt land består av skog, och det finns mycket att göra för dig som brukar den. Vi vill att du alltid ska kunna lita på dina maskiner och slippa driftstopp i djupa skogar med svår terräng och begränsad framkomlighet. Med Agrols smörjprodukter säkerställer du driften hos dina skogsmaskiner, vilket gynnar produktionen och skyddar plånboken.

 

Vill du veta vilken olja som passar dina maskiner bäst? Kontakta oss för snabb och personlig rådgivning, så hjälper vi dig att välja rätt.

 

image1tji8.png

 

Att välja rätt smörj ska gå som smort

Därför finns Agrol Service Center – ett nära och efterlängtat stöd för dig med hårt arbetande maskiner. Så här fungerar Agrol Service Center:

 

  • Personlig hjälp med svar på alla dina smörjfrå Vi på Agrol har specialutbildat och specialutrustat personalen hos din lokala återförsäljare.

  • Hållbara tips och skräddarsydda rekommendationer. Din lokala återförsäljare kan garanterat hjälpa dig att välja helt rätt smörjprodukter för just dina arbetsdagar.

 

Goda nyheter för alla maskinägare! I vår lanseras Agrol Service Center hos Swecon. Alla deras anläggningar blir då en förlängning av vår gedigna expertis, samtidigt som Swecon alltid erbjuder rätt Agrol-produkter för just dina maskiner.

 

imagevos.png

 

Hurra – vi fyller 50 år!

En nobel ålder, väl värd att fira. Mycket har hänt sedan starten 1973, men vårt motto förblir detsamma: din maskin, vårt intresse. Under jubileumsåret tänker vi dela med oss av allt spännande som Agrol hunnit med genom decennierna. Vi hoppas att ni vill vara med och fira med oss!