Har du gjort rätt val för dina maskiner?

Vårt mål är att dina arbetsdagar ska förbli effektiva. Därför lägger vi all vår kraft på två saker. För det första tillverkar vi högkvalitativa oljor och smörjmedel som är specialanpassade för klimatet här i Norden. För det andra kan du alltid höra av dig till oss och snabbt få hjälp med att välja rätt smörjmedel till just dina maskiner.

Välkommen till Agrol – din maskin, vårt intresse.

Rätt smörj för nordiska klimat

Maskiner som används i Norden kräver olja som smörjer bra året om, även vid låga temperaturer. Med våra produkter slipper dina motorer, hydraulsystem och transmissioner kämpa lika hårt för att leverera och prestera – vilket gör arbetet driftsäkrare. Samtidigt minskar du slitage och friktion, vilket ökar livslängden på din maskin. Med Agrol tar du helt enkelt hand om de maskiner som redan finns och slipper därför köpa nya i förtid. Det är med andra ord ett mer hållbart smörjval. Både arbetsmässigt, ekonomiskt och miljömässigt.

Att välja rätt ska vara lätt

Varje motor och maskin har sina förutsättningar och behov, som baseras på allt från ålder till fabrikat. Därför har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig och din maskin. För att hitta precis rätt smörjmedel, välj bland följande:

  • Snacka olja med När du hör av dig till oss får du personlig hjälp av erfarna oljeexperter som ger kostnadsfria tips och snabba svara på alla dina frågor.

  • Kolla in våra rekommendationer. Här kan du enkelt söka fram rätt olja och smörj till just dina maskiner.