Rekommendationstabeller

Sök på ditt fordons kategori så kommer du direkt till vår rekommendationsdatabas. Där får du en tydlig rekommendation och av de smörjmedel som passar fordonet bäst.

 

Rekommendation

Utan smörjmedel stannar Sverige. Men det är inget att oroa sig för, eftersom det finns gott om olika oljor och fetter att tillgå. Problemet är snarare – vad ska man välja, och från vilken fabrikant?

Vi gör rätt val enkelt.

Du kan alltid lita på Agrol. Vårt sortiment har utvecklats för lantbruk, skogsbruk och entreprenadverksamhet. Därför vet vi, precis som våra kunder, att Agrol tål att rekommenderas. Vårt sortiment är till för maskiner som behöver kunna gå på högvarv, 12 timmar i sträck och klara varje läge där ett maskinstopp vore fullständigt otänkbart. För människor, som har investerat miljonbelopp i sin tröska, skördare eller väghyvel. Egenföretagare, som vet hur varje minut motsvaras av kronor. Då får inget gnissla.
Med Agrol har du dubbla garantier att det inte händer. Vårt sortiment täcker upp alla behov för dina maskiner, motorer och hydraulik. Och ovanpå det har vi Sveriges bästa smörjråd. En grupp av experter, som du kan ringa på direktnummer och få personlig rådgivning för just din maskin.
Den här sortimentskatalogen ger en överblick och guidning över våra produkter
och deras användningsområden. För djupare studier rekommenderas ett samtal med Marcus, Roger, Yngve och Lars-Göran.