Aldrig stillestånd.

Alla väderlekar, alla typer av terräng, alla temperaturer. Maskiner och fordon inom entreprenad och anläggningsarbete måste alltid kunna prestera sitt yttersta. Med oljor och smörjfetter ser vi till att det går. Och du – vi har produkter som motsvarar alla miljökrav!

Hybran Syntet är en helsyntetisk transmissions- och hydraulolja med många användningsområden. Den är mycket stabil och speciellt utvecklad för vårt kalla nordiska klimat. Vår miljöanpassade hydraulolja Mendo G4 fyller med råge de tekniska och miljömässiga krav som ställs för skogs- och anläggningssektorerna. Den är en av produkterna i en hel serie av helsyntetisk, miljöanpassade hydrauloljor värda sitt goda rykte. I hydraulfamiljen finns även den helsyntetiska hydrauloljan Hydraul Syntet med sin långa livslängd och bränslebesparande egenskaper värda att nämnas. Den har många användningsområden. Kontakta vårt smörjråd och hör vad som passar just din modell.

Missa inte heller Entreprenadfett EP2 Bio, som passar de flesta centralsmörjningsystem. Det här miljöanpassade fettet har stor vattentålighet, vidhäftningsförmåga samt fungerar extremt väl i låga temperaturer. Det gör att den rekommenderas som ett enhetsfett för tungt belastade glid- och rullningslager. Entreprenadfett EP2 Bio ger bra korrosionsskydd och kan med fördel användas till vattenpumpar och propelleraxlar i båtar när ett miljöalternativ önskas. Smörjfettet Multi Syntet är också ett utmärkt val både sommar som vinter i hela landet. Det är mycket lämpligt i centralsmörjningar.

Vi på Agrol känner väl till arbetet och vilka förhållanden som råder i hela vårt land oavsett årstid. Med rätt produkt sparar du maskindelar, bränsle och arbetstid. Det är också utmärkta miljöargument där ingen onödig förbrukning sker!

Vi rekommenderar till entreprenad

Våra spetsprodukter för entreprenad pressar prestandan till det yttersta. De är miljöanpassade och har många användningsområden. (Klicka på respektive produkt för mer information.)